Η Auteco στηρίζει τα θύματα των Τροχαίων Ατυχημάτων - Auteco

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2114800220

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Η Auteco στηρίζει τα θύματα των Τροχαίων Ατυχημάτων

Η Auteco στηρίζει τα θύματα των Τροχαίων Ατυχημάτων

Τα ΚΤΕΟ Αuteco, μέλος του ομίλου J&P αβαξ , στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εγκαινιάζουν ένα νέο πρόγραμμα προσφοράς και αντιπαροχής προς του οδηγούς – συνεπιβάτες καθώς και την κοινωνία γενικότερα το πρόγραμμα «Αuteco Νοιάζομαι», επιθυμώντας έτσι να παρέχουνε γνώση και υποστήριξη όπου χρειάζεται. Εν προκειμένω δίπλα στα θύματα τροχαίων ατυχημάτων και τις οικογένειες τους.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα θύματα των Τροχαίων Ατυχημάτων (18/11/2018), για το διάστημα  1-31/12, μέρος των εσόδων που προέκυψαν από τους τεχνικούς ελέγχους, στους σταθμούς της auteco σε ΑΘΗΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, διατίθεται ως δωρεά για την κάλυψη βασικών λειτουργικών αναγκών των θυμάτων.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 19/01, στο Κέντρο Αποκατάστασης «ΘΗΣΕΑΣ» στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η παράδοση μιας βιβλιοθήκης με ειδικές προδιαγραφές ΑΜΕΑ,  γεμάτη βιβλία ποικίλου ενδιαφέροντος, προς όφελος των ασθενών καθώς και των επισκεπτών του Κέντρου. Τα βιβλία που κόσμησαν την βιβλιοθήκη ήταν ευγενική προσφορά των εργαζομένων της Auteco και ένα μεγάλο μέρος αυτών ήταν χορηγία της εταιρείας ΑΡΓΟΣ Α.Ε., και μέσω του κ. Παπουτσή Νικόλαου και τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται και η παράδοση δύο σύγχρονων αναπηρικών αμαξιδίων στον «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ»  στην Θεσσαλονίκη, τα οποία θα δοθούν σε ανήλικα παιδιά, που έχουν πέσει θύματα Τροχαίου Ατυχήματος και προέρχονται από άπορες οικογένειες.

Σκοπός των συγκεκριμένων δράσεων είναι αφενός η ευαισθητοποίηση των οδηγών στην τήρηση κανόνων οδικής κυκλοφορίας και αφετέρου η συνειδητοποίηση, ότι ο τεχνικός έλεγχος του οχήματος δεν είναι πλέον μια τυπική και επιβαλλόμενη υποχρέωση, αλλά μια ηθική υποχρέωση των οδηγών προς τον εαυτό τους και τους λοιπούς οδηγούς και αποτελεί καθοριστικό ρόλο για την ασφάλεια όλων.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email