ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Όροι χρήσης της υπηρεσίας auteco KTEO delivery

Auteco > Όροι χρήσης της υπηρεσίας auteco KTEO delivery

1. Όροι υπηρεσίας auteco KTEO delivery

1.1 Το όχημά σας πρέπει να πληροί τα απαραίτητα κριτήρια κυκλοφορίας, π.χ. πινακίδες, άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστικό συμβόλαιο σε ισχύ, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της παραλαβής οχήματος από την auteco και τους συνεργάτες της.

1.2 Καθ’ όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας auteco KTEO delivery, το όχημά σας είναι ασφαλισμένο για αστική και επαγγελματική ευθύνη.

1.3 Επιπλέον κόστος βάσει νομοθεσίας θα υπάρχει σε περίπτωση που το όχημα σας είναι εκπρόθεσμο καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που ο νόμος επιβάλει περαιτέρω χρεώσεις.

1.4 Από την ώρα της παραλαβής έως και την ώρα της παράδοσης του οχήματός σας (διαδρομή προς τις εγκαταστάσεις της auteco – διαδικασία τεχνικού ελέγχου – επιστροφή του οχήματος στον κάτοχο) εκτιμάται ότι απαιτούνται περίπου 2 ώρες* .

1.5 Για την ποιοτικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, επιλέγουμε πάντα την πιο σύντομη διαδρομή προς τα καταστήματα auteco (χωρίς διόδια).
1.6 Για τη διενέργεια του τεχνικού ελέγχου επιλέγουμε το κατάστημα
(ΑΘΗΝΑ-κατάστημα Λ. Αθηνών ή ΠΕΙΡΑΙΑΣ-κατάστημα Λ. Κηφισού) το οποίο θα εξυπηρετήσει ταχύτερα, ανεξάρτητα με την επιλογή καταστήματος από τον κάτοχο-ιδιοκτήτη του οχήματος. (Ισχύει μόνο για την Αττική)

1.7 Υπάρχει πιθανότητα περαιτέρω καθυστέρησης από εξωγενείς παράγοντες όπως: πρόβλημα συστήματος του υπουργείου, κυκλοφοριακή συμφόρηση κλπ.

2.1 Σε περίπτωση που, από την παραλαβή του οχήματός σας μέχρι και την επιστροφή του προκληθεί κάποια απρόβλεπτη μηχανολογική ή μη φθορά του οχήματος, όπως π.χ. σκασμένο λάστιχο, ή μηχανολογική βλάβη, η auteco δεν αναλαμβάνει καμία απολύτως ευθύνη καθώς και καμία οικονομική επιβάρυνση.

2.2 Κατά την διαδικασία παραλαβής του οχήματός σας, το όχημα θα βιντεοσκοπείται περιμετρικά και εσωτερικά και επιπλέον θα διενεργείται οπτικός έλεγχος όπου θα σημειώνονται συγκεκριμένες φθορές για να διασφαλίσουμε την ακριβή κατάσταση κατά την οποία παρελήφθη το όχημα και επέστρεψε πίσω σε εσάς.

2.3 Υπογραφή ειδικά διαμορφωμένου εντύπου παράδοσης -παραλαβής από τον ιδιοκτήτη-κάτοχο και της auteco για την ανάληψη παραλαβής του οχήματος καθώς και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

2.4 Η υπηρεσία auteco ΚΤΕΟ delivery είναι ανεξάρτητη από τη διαδικασία τεχνικού ελέγχου και του αποτελέσματος αυτού.

[*] Οι χρόνοι είναι ενδεικτικοί και δεν δεσμεύουν την εταιρία.


Επιστρέφουμε υπεύθυνα!!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ 

  • ΤΗΡΕΙΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ( ΟΥΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ) ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ. 
  • ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ

 Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία!

 

  Aναφορικά με την παράταση υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου σας ενημερώνουμε ότι  Παρατείνεται κατά εβδομήντα (90) ημερολογιακές ημέρες η διάρκεια ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) , καθώς και των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων, εφόσον η ημερομηνία λήξης της ισχύος τους είναι εντός της χρονικής περιόδου από το Σάββατο 31-10-
2020 έως και τη Δευτέρα 17-01-2021

Όλα τα νεότερα θα αναρτώνται  στο επίσημο site της auteco  www.auteco.gr καθώς και στα social media Facebook: AutecoKTEO, Instagram: @autecokteo.