ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2117300060

Top
 

Όροι χρήσης της υπηρεσίας auteco KTEO delivery

Auteco > Όροι χρήσης της υπηρεσίας auteco KTEO delivery

1. Όροι υπηρεσίας auteco KTEO delivery

1.1 Το όχημά σας πρέπει να πληροί τα απαραίτητα κριτήρια κυκλοφορίας, π.χ. πινακίδες, άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστικό συμβόλαιο σε ισχύ, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της παραλαβής οχήματος από την auteco και τους συνεργάτες της.

1.2 Καθ’ όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας auteco KTEO delivery, το όχημά σας είναι ασφαλισμένο για αστική και επαγγελματική ευθύνη.

1.3 Επιπλέον κόστος βάσει νομοθεσίας θα υπάρχει σε περίπτωση που το όχημα σας είναι εκπρόθεσμο καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που ο νόμος επιβάλει περαιτέρω χρεώσεις.

1.4 Από την ώρα της παραλαβής έως και την ώρα της παράδοσης του οχήματός σας (διαδρομή προς τις εγκαταστάσεις της auteco – διαδικασία τεχνικού ελέγχου – επιστροφή του οχήματος στον κάτοχο) εκτιμάται ότι απαιτούνται περίπου 2 ώρες* .

1.5 Για την ποιοτικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, επιλέγουμε πάντα την πιο σύντομη διαδρομή προς τα καταστήματα auteco (χωρίς διόδια).
1.6 Για τη διενέργεια του τεχνικού ελέγχου επιλέγουμε το κατάστημα
(ΑΘΗΝΑ-κατάστημα Λ. Αθηνών ή ΠΕΙΡΑΙΑΣ-κατάστημα Λ. Κηφισού) το οποίο θα εξυπηρετήσει ταχύτερα, ανεξάρτητα με την επιλογή καταστήματος από τον κάτοχο-ιδιοκτήτη του οχήματος. (Ισχύει μόνο για την Αττική)

1.7 Υπάρχει πιθανότητα περαιτέρω καθυστέρησης από εξωγενείς παράγοντες όπως: πρόβλημα συστήματος του υπουργείου, κυκλοφοριακή συμφόρηση κλπ.

2.1 Σε περίπτωση που, από την παραλαβή του οχήματός σας μέχρι και την επιστροφή του προκληθεί κάποια απρόβλεπτη μηχανολογική ή μη φθορά του οχήματος, όπως π.χ. σκασμένο λάστιχο, ή μηχανολογική βλάβη, η auteco δεν αναλαμβάνει καμία απολύτως ευθύνη καθώς και καμία οικονομική επιβάρυνση.

2.2 Κατά την διαδικασία παραλαβής του οχήματός σας, το όχημα θα βιντεοσκοπείται περιμετρικά και εσωτερικά και επιπλέον θα διενεργείται οπτικός έλεγχος όπου θα σημειώνονται συγκεκριμένες φθορές για να διασφαλίσουμε την ακριβή κατάσταση κατά την οποία παρελήφθη το όχημα και επέστρεψε πίσω σε εσάς.

2.3 Υπογραφή ειδικά διαμορφωμένου εντύπου παράδοσης -παραλαβής από τον ιδιοκτήτη-κάτοχο και της auteco για την ανάληψη παραλαβής του οχήματος καθώς και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

2.4 Η υπηρεσία auteco ΚΤΕΟ delivery είναι ανεξάρτητη από τη διαδικασία τεχνικού ελέγχου και του αποτελέσματος αυτού.

[*] Οι χρόνοι είναι ενδεικτικοί και δεν δεσμεύουν την εταιρία.

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΕΟ 4/5/2020 – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΤΕΟ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ AUTECO

Σύμφωνα με νεότερες αποφάσεις του Υπουργείου Μεταφορών, ισχύουν – προβλέπονται τα εξής:

  • Εάν το δελτίο ΚΤΕΟ του οχήματός σας έχει λήξει ή λήγει, ή το όχημα σας έπρεπε να ελεγχθεί ως καινούργιο με την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας του,  κατά το χρονικό διάστημα από 14/03/2020 έως και 3/05/2020, προβλέπεται παράταση για 70 ημερολογιακές ημέρες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όχημα που έπρεπε να ελεγχθεί εμπρόθεσμα στις 20/3/2020, δύναται να ελεγχθεί έως και 29/5/2020.
  • Υπολογίζεται ότι οι τεχνικοί έλεγχοι που καταλήγουν σε εκκρεμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια αναστολής λειτουργίας των ΚΤΕΟ από 23/3/2020 έως και 3/5/2020, αφορούν σε περίπου 300.000 οχήματα σε όλη την χώρα, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί προοπτική ιδιαίτερα αυξημένης προσέλευσης στα ΚΤΕΟ από 4/5/2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια των προσεχών μηνών Μαΐου – Ιουνίου – Ιουλίου, καθώς οι παραπάνω έλεγχοι σε εκκρεμότητα θα πρέπει να διενεργηθούν παράλληλα με τους ελέγχους τρέχουσας περιόδου τους επόμενους μήνες.
  • Σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία προβλέπεται επίσης ότι η προσκόμιση των οχημάτων στα ΚΤΕΟ θα πρέπει να γίνεται από τους ιδιοκτήτες - οδηγούς έπειτα από ραντεβού και απαραιτήτως με χρήση μάσκας και γαντιών. Προβλέπονται επίσης όλα τα περιοριστικά μέτρα για χώρους συνάθροισης κοινού με ότι αυτό συνεπάγεται και στην λειτουργία των εγκαταστάσεων ΚΤΕΟ στην ταυτόχρονη μη οργανωμένη προσέλευση οδηγών στα ΚΤΕΟ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, με γνώμονα την ασφάλεια και προστασία εργαζομένων και πελατών, καθώς και  την αποφυγή επιβαρύνσεων προστίμων λόγω προθεσμιών που ισχύουν για τα δελτία ΚΤΕΟ  η Auteco σας ενημερώνει ότι έχει σχεδιάσει και επαναπροσδιορίσει -λόγω των συνθηκών- όλη την διαδικασία εξυπηρέτησης. Πιο συγκεκριμένα:

  • Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας εντός των εγκαταστάσεων των σταθμών μας.
  • Έχουν δημιουργηθεί ζώνες προτεραιότητας εξυπηρέτησης ραντεβού σας, δίνοντας προτεραιότητα στους ελέγχους οχημάτων σύμφωνα με την προθεσμία λήξης κάθε δελτίου ΚΤΕΟ.
  • Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας θα επικοινωνήσει με όλους τους πελάτες Auteco που ο έλεγχος των οχημάτων τους βρίσκεται σε εκκρεμότητα από 16/3/2020 λόγω αναστολής της λήξεως ισχύος, με σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και διαθέσιμων ραντεβού ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία συνωστισμού ή και επιβάρυνσης με άσκοπα κόστη παραβόλων καθυστέρησης.

Προσοχή! Εάν τα στοιχεία επικοινωνίας σας έχουν αλλάξει ή επικοινωνείτε πρώτη φορά  με την εταιρεία μας, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε κανονικά την φόρμα για το κλείσιμο ραντεβού.

  • Καλείται o κάθε ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης οχήματος που επιθυμεί να ελέγξει το όχημα του στην Auteco να καλέσει άμεσα στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 10.20.30, να ενημερωθεί πρωτίστως για την διαθεσιμότητα ραντεβού και να μην επιχειρείται η άτακτη - μη προγραμματισμένη προσκόμιση ενός οχήματος στα ΚΤΕΟ καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ταλαιπωρίας ή και αδυναμίας εξυπηρέτησης του οδηγού. Τα ημερήσια ραντεβού είναι συγκεκριμένα ανά ώρα όπως και οι προθεσμίες των δελτίων ΚΤΕΟ θεωρούνται καταληκτικές, άρα το μόνο που απαιτείται είναι έγκαιρος προγραμματισμός και συνέπεια στην τήρηση των ραντεβού από όλους.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους κατά την προσέλευσή τους στους σταθμούς μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!