ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Παράταση προσφορών auteco! (17/09/09)

Παράταση προσφορών auteco! (17/09/09)

Ύστερα από την μεγάλη ανταπόκριση που είχαν οι οδηγοί της Αττικής στις προσφορές της auteco, η εταιρεία αποφάσισε την παράταση τους για έναν επιπλέον μήνα, προκειμένου να επωφεληθούν ακόμα περισσότεροι οδηγοί.

Θυμίζουμε ότι η auteco από την 1η Ιουλίου 2009 παρέχει τις παρακάτω προσφορές στους σταθμούς ΚΤΕΟ που διαθέτει στην Αττική. Συγκεκριμένα τα πακέτα προσφορών είναι:

  • 1η ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Με κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ και Κάρτας Καυσαερίων μαζί, αξίας  μόνο 55€ , παίρνετε δωρεάν ένα e-PASS και ένα check up φρένων, ανάρτησης και σύγκλισης τροχών αξίας 15€ στην επόμενη Κάρτα Καυσαερίων.Σε περίπτωση επανελέγχου ΚΤΕΟ λόγω ελλείψεων, ο έλεγχος διενεργείται εντελώς δωρεάν.
  • 2η ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Με κάθε αυτόνομη Κάρτα Καυσαερίων αξίας 12€, παίρνετε δωρεάν ένα e-PASS και ένα check up σύγκλισης τροχών και φρένων ή ανάρτησης, αξίας 10€.

Η auteco καλεί τους οδηγούς να πραγματοποιήσουν τον έλεγχο ΚΤΕΟ του οχήματος τους ή να εκδώσουν Κάρτα Καυσαερίων μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2009 και να επωφεληθούν από τα πακέτα προσφορών.

Η αρχική ημερομηνία λήξης των προσφορών ήταν για τις 30 Σεπτεμβρίου 2009.

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των ΙΚΤΕΟ που επιβλήθηκε από τις 23/03-11/04 , οι σταθμοί της auteco,θα παραμείνουν προσωρινά κλειστοί . Πρώτιστο μέλημα όλων μας είναι ο περιορισμός της διασποράς του COVID-19 καθώς και η διαφύλαξη της ατομικής αλλά και συλλογικής υγείας. Αισιοδοξία και ατομική ευθύνη! auteco "νοιάζομαι" — ελπίδα.