Τα ΙΚΤΕΟ auteco κοντά στα παιδιά! (09/12/09) - Auteco

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ή 2114800220

Top
 

Blog

Auteco > Νέα – Ανακοινώσεις  > Τα ΙΚΤΕΟ auteco κοντά στα παιδιά! (09/12/09)

Τα ΙΚΤΕΟ auteco κοντά στα παιδιά! (09/12/09)

Tα ΙΚΤΕΟ auteco με ευαισθησία και ανθρωπιά, ενισχύουν οικονομικά τον αγώνα του Συλλόγου «Στοργή» στη Θεσσαλονίκη για τα παιδιά με καρκίνο, καθώς και τις πρωτοβουλίες της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» στην Αθήνα για την άρση του κοινωνικού αποκλεισμού των «παιδιών των φαναριών», παιδιών εγκαταλελειμμένων οικογενειών.

Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή», ιδρύθηκε από την κ. Τίμη Μπακατσέλου που πρωτοστατεί στη φροντίδα  των παιδιών με καρκίνο. Αποτέλεσμα των εντατικών προσπαθειών της «Στοργής» ήταν το αιματολογικό κέντρο που δημιουργήθηκε και λειτουργεί στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου», προσφέροντας νοσηλεία υψηλού επιπέδου σε παιδιά και ενήλικες καρκινοπαθείς.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» μεριμνά για παιδιά που βιώνουν καθημερινά την εγκατάλειψη, το ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Ιδρύθηκε το 1998 από τον εικοσιεξάχρονο τότε πάτερ Αντώνιο Παπανικολάου με σκοπό να αποτελέσει μια εστία φροντίδας, συμπαράστασης και ελπίδας για το μέλλον των παιδιών αυτών. Η Κιβωτός συγκεντρώνει σήμερα περίπου 200 παιδιά, από βρέφη έως δεκαοκτώ ετών, ανακουφίζοντας τα από τη φτώχεια, την πείνα, τις αρρώστιες, την εξαθλίωση, την εκμετάλλευση και τον αναλφαβητισμό.

Με κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ στους σταθμούς της auteco από 1η Δεκεμβρίου 2009 έως 11 Απριλίου 2010, μέρος του ποσού θα δοθεί στους δύο συλλόγους μεγαλώνοντας την ελπίδα ζωής για τα παιδιά αυτά που δικαιούνται ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο αύριο!

Μοιράσου το:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email